Google

Hvert år skifter Google sin søkealgoritme rundt hundrevis av ganger. De fleste endringene er små og av og til gjør Google tidvis en "stor" algoritmisk oppdatering (for eksempel Google Panda og Google Penguin) som påvirker søkeresultatene i betydelige måter.

For søk markedsførere kan disse oppdateringene bidra til å forklare endringer i rangeringer og organisk nettsted trafikk og til slutt forbedre søkemotoroptimalisering . Nedenfor har vi listet opp de viktigste algoritmiske endringer som har hatt størst innvirkning på søk.

Sjekk om din nettside er mobilvennlig - https://www.google.no/webmasters/tools/mobile-friendly

Leverandør av digitale, grafiske og IT- tjenester for små og mellomstore bedrifter.
Vi har samlet mange av tjenestene du trenger i hverdagen. For deg som kunde betyr det én leverandør, én kontaktperson, én faktura og én helhet.
Lær mer hvordan hverdagen blir enklere

Grafisk

Vi designer alle typer trykksaker (førtrykk) som logo, visittkort, folder og kataloger. Ser du etter større helhet hjelper vi deg med profilhåndbok og bygging av identitet.

Se hva vi kan bistå med

Digitalt

Det meste skjer digitalt i dag og griper i hverandre. Vi designer og utvikler nettløsninger som passer din hverdag. Vi passer også på at du er synlig på nettet.

Legg om rutinene og bli digital

Skjermreklame

Vi forenkler informasjonsflyten med reklameskjermer og informasjonstavler (Samsung MagicInfo). Enkelt å bruke, enkelt å formidle.

Vis meg hva vi har i vente

Kommunikasjon

Flytt den digitale hverdagen til Skyen med Microsoft Office 365. Gjennomføre videomøter, del kalendere, del dokumenter etc på en enkel måte.

Ikke la meg vente, vis meg!

Datasenter

Plass til dine servere fysisk eller i VMvare- miljø i vårt datasenter i Klæbu. Senteret er moderne, nært Trondheim med mulighet til fysisk adgang.

Vis meg kortreise data!

Markedspakke

Kanskje vårt sterkeste kort: samle markedsarbeid og tjenester til én leverandør, én faktura og én kontaktperson. "Vi ser på helheten"

Gjør hverdagen enklere