MARKEDSFØRING

Selger du nok?
Får du budskapet ut?

For 10-20 år siden var det mange bedrifter innen SMB segmentet som så på markedsføring som bortkastet bruk av penger.
I dag er markedet endret. Flere og flere aktører henvender seg til de samme kundene og konkurransen er større. Det er blitt flere markedsføringskanaler og kravet til en gjennomtenkt strategi for å oppnå effektiv markedsføring er større.

 

Digital markedsføring
Digital markedsføring er et samlebegrep for all markedsføring som foregår på elektroniske enheter. Dette gjelder smarttelefoner, mobiltelefoner, pc-er og spillkonsoller. Markedsføringen kan forgå med bruk av søkemotorer, sosiale medier, e-post og reklamebanner på nettsteder.

 

Sosiale medier
H3  har lang erfaring med publisering gjennom sosiale medier som LinkedIn og FaceBook. Vi administrerer og bidrar med rådgivning rundt best utnyttelse av disse kanalene.

Vi vet hvilke annonseformater og hva slags målretting og optimalisering som passer best i hver enkelt situasjon.

For å opprettholde vår kunderelasjon med deg som kunde er vi avhengig av å alltid være oppdatert for å kunne gi deg det optimale valget som gir best resultat.

For å oppnå dette er det en forutsetning at vi holder oss oppdaterte på utviklingen av LinkedIn og FaceBook som annonseringskanaler.

Vi tilbyr oss også som en «redaktør» rolle som hjelper deg med å alltid være oppdatert på sosiale medier.

  • Legge til nyheter
  • Oppdatere kontaktinfo
  • Legge inn bilder
  • Bidra med tekst

 

Trykksaker
H3  har lang erfaring med tilrettelegging og produksjon av trykksaker. Vi har et tett samarbeid med både lokale og internasjonale trykkerier. For å gjøre gi våre kunder valgmulighet har vi opprettet en egen nettbutikk for bestilling av trykksaker og andre effekter og få det levert på døren. Vi liker best å få bestilling fra kunde på den «gamlemåten». Men gjennom mail og telefon liker vi best. Da får vi den gode kommunikasjonen med kunde. 

 

MARKEDSPAKKEN

Hva med én leverandør, én kontaktperson, én problemløser og én fast faktura.


Vår visjon er å se på helheten.
Vi har en markedspakke som er tilpasset små- og mellomstore bedrifter. Pakken er vårt sterkeste kort i en hektisk hverdag. 90% av våre oppdrag kommer fra faste kunder som vi vi har proaktiv dialog med.

Pakken samler tjenester som grafisk arbeid, drift av nettsider, annonseplan, markedsplan til én leverandør. Vi avtaler hva som skal gjøres når – og det er vår jobb å levere i tide.
No cure no pay. Avtalen kan når som helst avsluttes.

Finner du ingen verdi i samarbeidet skal dere heller ikke betale.

For deg som kunde gir det én fast kontaktperson, én leverandør, én rådgiver, én problemløser og én faktura med fast pris.