Ny nettside for Trafikkvakta!

Trafikkvakta er Midt-Norges største bedrift innen trafikkdirigering og arbeidsvarsling. De hadde behov for en mer moderne og helhetlig nettside, og de hjalp vi gladelig til med.

Gjennom nettsiden deres har de mye praktisk og teoretisk informasjon til kunder som søker vegmerking og direkte bestilling av tjenestene deres. Ved bruk av skjema mottar de nå ferdig utfylte bestillinger fra kunder direkte på e-post, slik at arbeidsprosessen blir betraktelig mer effektiv.

Kartlegging: Vårt arbeid med Trafikkvaktas nye nettsted startet med en workshop med Trafikkvakta, hvor vi fikk muligheten til å bli bedre kjent med dem, og de fikk orientert seg om firmaets status og konkurrenter. Der fastsatte vi meny-punktene og fremdriftsplan, og vi fortsatte med å utforme en designskisse.

 

Design: Ved å gjøre research på andre konkurrerende firmaers nettsider, kan vi se hvordan bransjen kommuniserer med kundene. Vi ser hva vi synes fungerer, hva som er nødvendig og hva som muligens er overflødig. Vi er jo oppdatert på de generelle trendene og nye løsninger i nettside-verden, og med en innsikt i bransjestandarden og kundens egne preferanser, er vi klare til å utforme designskisser. Så fort vi fikk aksept på webdesignet og sidestruktur, begynte vi byggingen av selve nettsiden.

Tekst: I de etterfølgende månedene hadde vi regelmessige møter, hvor vi sammen jobbet frem teksten.

En vanlig prosess for tekstskriving er som følger: Vi skriver et utkast basert på informasjon i foregående møter og i en treffende ordlyd, de korrigerer og godkjenner, – vi publiserer.

Foto: Alle bilder på Trafikkvakta.no er tatt av H3. Les mer om den prosessen her.

Sjekk deres nettside her: Trafikkvakta

H3 IKT AS

H3 er et markedsbyrå i Trondheim, etablert i 2005.

Vi tilbyr grafisk innholdsproduksjon og digitale løsninger for å forbedre din hverdag.

Kontakt oss

Org nr: 987 917 296 MVA

Adresse

Amundsdalvegen 234
7540 Klæbu

Åpningstider:

Man-fre: 8-16

Følg oss