DIGITALE SKILT

Vi leverer komplette løsninger for reklame- og informasjonsformål. Løsningen gir deg enkelt mulighet til å opprette, administrere, overvåke og planlegge alt medieinnholdet på skjermen.

Eget publiseringsverktøy gir deg tilgang til å styre alt selv.

En av verdens største produsenter av skjermer til privat og profesjonelt bruk er Samsung Electronics. Samsung Electronics tilbyr et bredt utvalg av skjermer tilpasset de fleste formål.

Egen publiseringsløsning
Samsung Electronics utvikler også egen programvare for publisering av innhold som kommuniserer med egen programvare – som kalles MagicINFO. MagicINFO-løsningen er integrert i skjermen, som server- versjon og som programvare. Det betyr du kan starte med en helt enkel skjerm som spiller av innhold fra USB eller integrert i skjermen, opp til hundrevis av skjermer styrt fra en server.

Har du behov for å utvide til en videovegg kan samme type skjermer og programvare benyttes. Skjermen har også integrert avspiller og trådløst nettverkskort. Det eneste du trenger er strøm og et trådløst nettverk.

Fra helt enkelt til komplekse presentasjoner
MagicINFO Author gir mulighet til komplekse oppsett med bevegelig innhold, hente data fra eksterne kilder, nettside, kalender, avtaler etc. Vil du gjøre det enkelt støtter løsningen Word, PowerPoint, pdf etc. Skjermene kan også utvides med touch-funksjon og støtter morgendagens 4k teknologi.

Vi hjelper deg med produksjon av innhold til digitale skjermer.

Nå har du mulighet til å få hjelp med produksjon av innholdet utført av profesjonelle designere. Du velger tema og vi tar oss av resten. I avtalen inngår produksjon av tekst og kjøp av bilder samt publisering av innholdet til din(e) skjerm(er).

Presentasjoner er tilpasset din grafiske profil. Det er ingen ekstra kostnader om du benytter eget materiell. Ved inngåelse av abonnement får du med 3 presentasjoner som velkomstgave. Det er ingen bindingstid på abonnementet og du kan når som helt hoppe over en måned. I abonnementet får du en fast designer som kjenner deg/dere og bistår dere løpende med råd og tips.

Vårt mål er å gjøre det enkelt for deg – helt enkelt.

Pakke Starter: 1 ny profesjonell slide hver måned.
Pakke Basis:  3 nye profesjonelle slider hver måned.
Pakke Proff: 20-30 sekunders animert video med tekst.

 • Web
  Webbasert styringsløsning
 • Integrert spiller
  Ingen behov for ekstern PC eller mediespiller
 • Fjernkontroll
  H / W Skjermen slås på og slås av eksternt
 • Redigering av innhold
  Innholdsredigeringsverktøy er fullt integrert
 • Planlegging
  Planlegg og publiser meldingene dine på en måte du ønsker
 • Datalenke
  Enkel integrering med din eksisterende database
 • Dashbord
  Et enkelt dashbord for rask varsling
 • Statistikk
  Analyser dataene dine for å låse opp brukbar statistikk
 • Utvikle globalt
  Betjene innholdet ditt på noe stedsomt

Lurer du på hvilken løsning som passer deg best? Ta kontakt med oss for å få råd.

13 + 1 =