Skjermreklame

Synlighet og effektiv informasjon

 

Hva med én leverandør, én kontaktperson, én problemløser og én fast faktura. Vår visjon er å se på helheten.

Vi har en markedspakke som er tilpasset små- og mellomstore bedrifter. Pakken er vårt sterkeste kort i en hektisk hverdag. 90% av våre oppdrag kommer fra faste kunder som vi vi har proaktiv dialog med.
Pakken samler tjenester som grafisk arbeid, drift av nettsider, annonseplan, markedsplan til én leverandør. Vi avtaler hva som skal gjøres når - og det er vår jobb å levere i tide.

No cure no pay. Avtalen kan når som helst avsluttes. Finner du ingen verdi i samarbeidet skal dere heller ikke betale.

For deg som kunde gir det én fast kontaktperson, én leverandør, én rådgiver, én problemløser og én faktura med fast pris.

 

Når tiden er dyrebar.

Vårt datasenter er samlokalisert med andre driftkritiske tjenester i kommunen Klæbu. Her er det mulig å leie fysisk plass til din(e) servere.

Det er mulig å legge backupservere eller backup tjenester til senteret. 

 

Vi tilbyd følgende tjenester som kan forenkle din bedrifts hverdag:
- Drift og leie av Samsung MagicInfo Premium servere
- Online Backup. Sikkerhetkopier dine data fra server eller klienter
- Drift og overvåkning av nettverk med SMS tjeneste og eget administrasjonsgrensesnitt
- Trådløs tilgang til internett for bedriftskunder i Klæbu sentrum

Senteret er moderne, nært Trondheim med mulighet til fysisk adgang. Gjør det enkelt - gjør det lokalt.

Vi leverer sikkerhetsløsninger fra TrendMicro og Microsoft (Intune) for PC, Mac og smarttelefoner.

Skjermreklame og informasjonstavler som forenkler hverdagen.

En av verdens største produsenter av skjermer til privat og profesjonelle er Samsung Electronics. Til det profesjonelle markedet tilbyr ett bredt utvalg skjermer tilpasset de fleste formål med skjermer i ulike størrelser, lysstyrker, innfestninger etc.
De utvikler egen programvare for publisering av innhold som kommuniserer med egen programvare - MagicInfo.

MagicInfo finnes integrert i skjermene, som server- versjon og som programvare. Det betyr du kan starte med en helt enkel skjerm som spiller av innhold fra USB eller integrert i skjermen, opp til tusenvis av skjermer styrt fra en server. Alt med samme typer skjermer. Trenger du å utvide til en videovegg kan samme type skjermer og programvare. Skalerbart og kostnadseffektivt.

Skjermen har integrert avspiller og trådløst nettverkskort, det eneste du trenger er strøm (og trådløst nett).

Det følger med programvare for oppsett av innhold - MagicInfo Author, som gir mulighet til komplekse oppsett med bevegelig innhold, hente data fra eksterne kilder, nettside, kalender, avtaler etc. Vil du holde det enkelt støtter løsningen Word, PowerPoint, pdf etc. Skjermene kan også utvides med til touch og støtter morgendagens 4k teknologi.

 

Vi forenkler hverdagen med reklameskjermer og informasjonstavler.

Kommunikasjon kan være vanskelig - eller lett..

De fleste har informasjon som de ønsker å kommuniseres ut til kunder, internt i organisasjonen eller til leverandører ved hjelp av en eller annen teknologi.

Microsoft Office 365 er en samling av tjenester og produkter som er administrert og levert i nettskyen. Stikkord er forenklet administrasjon, leie av tjenester og samhandling på tvers av tjenestene fra Microsoft. 

Med Office 365 kan du benytte Word, Excel og PowerPoint online eller laste ned fullversjonene til din PC/Mac. Dere kan dele dokumenter, holde videokonferanse, sette opp internt bedriftsnett samt mye mer.

Løsningen kan starte med én bruker og skaleres opp til tusener. 

 

Gjør den digitale hverdagen litt enklere - flytt til Skyen med Microsoft Office 365. 

Vi setter ditt firma i fokus og spør hvilke digitale løsninger trenger du til en effektiv og god hverdag.

Den digitale hverdagen møter oss hjemme, på jobb og i offentlige rom. Det fleste  benytter en eller annen "digital flate" i løpet av dagen både på jobb og privat; smarttelefon, nettbrett, PC og TV.

Vi henter og mottar informasjonkommuniserer gjennom en rekke verktøy og benytter forskjellig teknologi i løpet av dagen. 

Det finnes mengder av digitale verktøy og hjelpemidler ute på markedet i dag. Vårt mål er å setter ditt firma i fokus og spørre hvilke digitale løsninger trenger du til en effektiv og god hverdag? Hvilke løsninger snakker sammen, hvilken løsninger har dere - kan vi bygge videre på den? 

Ved å se på en helheten kan vi sammen lage gode løsninger for nettopp dere.

 

Flere artikler …

Tjenester